Ελλάδα|08.03.2024 12:43

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη: Διατηρούσε στο σπίτι της 94 σκυλιά σε άθλιες συνθήκες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Grtimes.gr
Grtimes.gr
Grtimes.gr
Grtimes.gr

Συνολικά 94 σκυλιά, είχε σε σπίτι σε περιοχή της Θέρμης, σε συνθήκες που παραβιάζονται οι συνθήκες ευζωίας, 52χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που αφορούν στον υγειονομικό κανονισμό και στη νομοθεσία περί δεσποζόμενων ζώων.

Σε τραγικές συνθήκες τα ζώα 

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Πέμπτης 7 Μαρτίου, αστυνομικοί και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πήγαν στην οικία της 52χρονης και διαπίστωσαν ότι διαβιούν εκεί 94 σκυλιά, χωρίς να εξασφαλίζεται για αυτά άνετο, υγιεινό και κατάλληλο κατάλυμα, με αποτέλεσμα να παραβιάζονται οι κανόνες ευζωίας τους.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι χώροι που βρίσκονταν τα σκυλιά χώροι είναι ακάθαρτοι και ρυπαροί, με πλήθος αδρανών υλικών, νεκρά τρωκτικά, λιμνάζοντα ύδατα και περιττώματα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης αναμένεται ταυτοποίηση των ζώων, προκειμένου να βεβαιωθούν σχετικές παραβάσεις και να γίνει η επιβολή διοικητικών προστίμων.

Φωτογραφίες: Grtimes.gr 

σύλληψηΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρααστυνομικοίΘέρμησκυλιά