Ελλάδα|11.03.2024 07:00

Έκρηξη σε κάβα στην Καλλιθέα

Newsroom

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές, μετά από μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε κάβα στην Καλλιθέα.

Πώς συνέβη

Η έκρηξη έγινε μετά τις 3:00, όταν και σημειώθηκε η έκρηξη στο κατάστημα. Μάλιστα, ήταν τόσο ισχυρή που ο ήχος ακούστηκε σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, εντός του λεκανοπεδίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κατάστημα έχει υποστεί ολοσχερή καταστροφή, ενώ υλικές ζημιές υπάρχουν σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή, καθώς και σε διαμερίσματα γύρω.

Σε σοκ οι κάτοικοι της περιοχής

Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στην κάμερα του OPEN μιλούν για έναν απίστευτο εκκωφαντικό ήχο που ακούστηκε αμέσως μετά την έκρηξη και για τον τρόμο που βίωσαν.

«Νόμιζα ότι θα γκρεμιστεί το σπίτι. Έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού μου και έπεσαν πάνω στο κρεβάτι. Με έσωσε το στρώμα που ήταν χοντρό», λέει γυναίκα που μίλησε στον Φάνη Καραμπατσάκη για το συμβάν.

«Παντού γύρω υπάρχουν πολυκατοικίες. Βγήκαμε έξω από το σπίτι και συναντήσαμε το απόλυτο χάος. Είναι σαν εικόνες που βλέπαμε στα παλιά δελτία ειδήσεων, όταν έσκαγαν βόμβες αλλά τα βλέπαμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα», λέει άλλη κάτοικος της περιοχής.

Καλλιθέαέκρηξηειδήσεις τώρα