Ελλάδα
|
11.03.2024 16:52
Πάτρα: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος φοιτητής που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα
NewsroomΣε σταθερή αλλά βαριά κατάσταση παραμένει ο 20χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, σήμερα υποβλήθηκε σε αξονική, ενώ οι γιατροί θα επιχειρήσουν σταδιακά να τον επαναφέρουν από την καταστολή.
Σταδιακά θα επιχειρήσουν να τον επαναφέρουν
Υπενθυμίζεται πως ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής νόσησε από μηνιγγίτιδα με αίτιο τον παθογόνο μηνιγγιτιδόκοκκο.
Την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου διασωληνώθηκε, ενώ εφαρμόστηκαν άμεσα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα στους φοιτητές με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή το κρούσμα, αφού ο μηνιγγιτιδόκοκκος μπορεί να προκαλέσει τόσο ενδημική νόσο όσο και επιδημία.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών του Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» του από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι