Μεγάλη κατολίσθηση στο φαράγγι του Κοτσιφού στην Κρήτη - Οι βράχοι κατέστρεψαν τον δρόμο
NewsroomAναστάτωση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κρήτη, όταν μεγάλο κομμάτι του βράχου έπεσε στο δρόμο που περνά από το φαράγγι του Κοτσιφού στο Ρέθυμνο.
Τι λέει ο αντιδήμαρχος Αγίου Βασιλείου
Όπως είπε στο Flashnews.gr ο αντιδήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Ευάγγελος Καπετανάκης που βρέθηκε στο φαράγγι, «οι βράχοι έχουν σκεπάσει και καταστρέψει τον δρόμο σε μήκος περίπου 15 μέτρων και μάλιστα κομμάτια του βράχου έφτασαν μέχρι τον ποταμό (ρέμα Κοτσιφού). Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη και στην κυριολεξία έχει “κάτσει” το οδόστρωμα!»
Είναι χαρακτηριστικό και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα κομμάτια έχουν σκεπάσει τον δρόμο και φυσικά τον έχουν καταστρέψει, ενώ ο όγκος των βράχων έσπασε και τα σιδηροφράγματα που υπάρχουν στο σημείο και είχαν μάλιστα τοποθετηθεί πρόσφατα.
Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας, ενώ σήμερα το πρωί θα υπάρξει περαιτέρω κινητοποίηση στο σημείο και αυτοψία ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι επόμενες κινήσεις (καθαρισμού, επισκευής δρόμου, καλύτερων μέτρων ασφαλείας ενδεχομένως κτλ).
- Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
- Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
- Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια