Ελλάδα|15.03.2024 22:21

Καρναβάλι Πάτρας 2024: Τι λέει η «Βασίλισσα» της μεγάλης γιορτής

Newsroom

Ξεκινά το μεγάλο Καρναβάλι στην Πάτρα με τη «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» να είναι πανέτοιμη και να μοιράζεται τις σκέψεις της. Σημειώνεται ότι στην πόλη αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές ενώ περίπου 200.00 άτομα θα είναι οι επισκέπτες.

«Είναι όμορφο ταξίδι»

«Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να είναι η “Βασίλισσα και όντας πολλά χρόνια καρναβαλίστρια έχω περάσει όμορφες στιγμές. Είναι μια άλλη εμπειρία, ένας διαφορετικός ρόλος αλλά χαίρομαι πολύ που με επέλεξαν» είπε στο MEGA.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών σχολίασε: «Είναι αρκετές οι ώρες που βρίσκομαι έξω για τις ανάγκες του καρναβαλιού, ενώ σε λίγο θα πρέπει να βρεθώ στην παρέλαση των αρμάτων. Αύριο είναι προγραμματισμένη η νυχτερινή ποδαράτη και την Κυριακή έχουμε την μεγάλη παρέλαση με όλα τα άρματα και τα καλλιτεχνικά γκρουπ».

«Σκοπός μου ήταν να έρθω ξανά κοντά σε αυτό τον υπέροχο θεσμό», πρόσθεσε. «Λόγω του ότι ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, απείχα από την γιορτή αυτή. Οπότε σκοπός μου ήταν να το ζήσω από αυτή την θέση, το οποίος συμβαίνει μόνο μια φορά στην ζωή μια γυναίκας» κατέληξε.

βασίλισσαΑπόκριεςΠάτρακαρναβάλιειδήσεις τώρα