Ελλάδα|16.03.2024 16:52
Κέρκυρα: 62χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 9χρονη φίλη της κόρης του
NewsroomΝέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανήλικης ερευνά η Αστυνομία, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα, όπου οι γονείς του 9χρονου κοριτσιού κατήγγειλαν 62χρονο ότι κακοποίησε το παιδί τους.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη δέχτηκε παρενόχληση από τον άνδρα που είναι πατέρας φίλη της, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.
Η Αστυνομική Διεύθυνση διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση κακοποίησης και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης να κατατεθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ η 9χρονη εξετάζεται από ειδικό ψυχολόγο.
Διαβάστε ακόμη
- Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
- Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: «Έλεγε ότι δεν μπορεί άλλο» - Η μαρτυρία συμμαθήτριάς της
- Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»