Ζάκυνθος: Ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του - Το είπε στη μητέρα του το παιδί
NewsroomΑνθρωποκυνηγητό εξαπολύουν οι Αρχές στη Ζάκυνθο για να εντοπίσουν έναν 47χρονο που φέρεται να ασελγούσε στην 6χρονη κόρη του. Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλλει η μητέρα του παιδιού, ο πατέρας φέρεται να έμπαινε το βράδυ στο δωμάτιο του κοριτσιού και να το θώπευε ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν.
Υπέβαλε μήνυση η μητέρα
Η μητέρα υποστήριξε ότι παιδί της μίλησε για όσα εφιαλτικά βίωνε περίπου πριν από 10 ημέρες, λέγοντας της ότι ο πατέρας της την άγγιζε και έκανε κάποιες περίεργες κινήσεις.
Η μητέρα με τη σειρά της ζήτησε από τον σύζυγο της να φύγει από το σπίτι τους και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του.
Ο κατηγορούμενος παραμένει ακόμα και σήμερα Σάββατο άφαντος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων. Ο εφιάλτης του παιδιού κατά τη μητέρα ξεκίνησε τον Ιανουάριο.
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: 39χρονη γυναίκα νεκρή στο σπίτι της - Συνελήφθη ο σύζυγός της
- Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ο πατέρας είχε καταγράψει σε κάμερα τη στιγμή του τροχαίου
- «Δεν είμαι ο άνθρωπος που ήμουν πριν»: Το μήνυμα ζωής του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του
- Μελέτη-σταθμός: Το νευρικό σύστημα έχει κρυφές εφεδρείες για την αποκατάσταση της όρασης