Ελλάδα|18.03.2024 16:00
Εικόνες ντροπής σε καρναβάλι στη Λακωνία - Ομοφοβικό άρμα με Κασσελάκη
NewsroomΑκόμη ένα ομοφοβικό περιστατικό κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά σε καρναβάλι στη Λακωνία.
Κατά την καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής στις Κροκεές Λακωνίας παρέλασε άρμα που έγραφε «Κορίτσια, ο Στέφανος» και έστελνε έμμεσα χυδαία και ομοφοβικά μηνύματα.
Το παραπάνω έρχεται μετά το κάψιμο ομοιώματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα. Το ομοίωμα περιλάμβανε μια φωτογραφία του ίδιου, με έντονα βαμμένα χείλη, ροζ μακριά περούκα, γυναικείο εσώρουχο και ανοικτά πόδια.
Σημειώνεται πως στους διοργανωτές περιλαμβάνονται πολιτιστικά σωματεία και Σύλλογος Γονέων.
Διαβάστε ακόμη
- Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
- «Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
- Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
- Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες