Ελλάδα|19.03.2024 18:17

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης η Hellenic Train

Newsroom

Διαψεύδουν τα σενάρια περί αποχώρησής τους από τον ελληνικό σιδηρόδρομο οι Ιταλοί. Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Hellenic Train, βεβαιώνει την απόφαση παραμονής της στην Ελλάδα διαψεύδοντας κατηγορηματικά τη φημολογία αποεπένδυσης από τη χώρα μας και βεβαιώνοντας την πρόθεσή της να συνεχίσει το έργο της.

Tι αναφέρει η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος. Κατά συνέπεια, η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια αποχώρησης των Ιταλών μέσω της πώλησης της εταιρίας λειτουργίας του ελληνικού σιδηροδρόμου δεδομένης τόσο της πτώσης των εσόδων όσο και του δυσχερούς κλίματος που έχει διαμορφωθεί στις ελληνικές ράγες μετά την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Ντάνιελ στην υποδομή.

σιδηρόδρομοςHellenic Trainειδήσεις τώρα