Πειραιάς: Συνελήφθη 30χρονος για εκδικητική πορνογραφία και βιασμό 44χρονης
NewsroomΣτο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη στον Πειραιά, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας - Πικερμίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος , κατηγορούμενος για εκδικητική πορνογραφία κατ' εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άνδρας από τη Ρουμανία, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να αφαιρέσει το υλικό, ο 30χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει, ενώ παράλληλα διατηρούσε τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα.
Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: Σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμαρίου, το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής, τον οποίο χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του συγκεκριμένου υλικού.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών