Δολοφονία Μακρή: Βούλγαρος ύποπτος στα χέρια της αστυνομίας
NewsroomΣύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες. Ο 30χρονος εντοπίστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και ήδη ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τον άνθρωπο που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του 47χρονου Ελληνοαυστραλού στο Πανόραμα Βούλας και τον «γάζωσε» με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να καταγράφει το σοκαριστικό περιστατικό.
Έκτοτε πέρασαν πέντε μήνες ερευνών και οι Αρχές συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ο οποίος και αυτή την ώρα απολογείται και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία έφυγε από τη χώρα, όμως η ασφάλεια είχε καταφέρει να τον ταυτοποιήσει και περίμενε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, όπως κι έγινε.
Τελικά, η ασφάλεια τον συνέλαβε σήμερα (4/4) το πρωί έξω από ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων. Όπως λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ο σκληρός κακοποιός αρνείται να συνεργαστεί. Δεν του έχουν πάρει κουβέντα και κυρίως δεν απαντά στο στο ερώτημα ποιου το συμβόλαιο θανάτου εκτελούσε.
Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό.
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»