Χειροπέδες σε σοφρωνιστικό υπάλληλο και ακόμη 1 για διακίνηση σε φυλακές
NewsroomΈνας σωφρονιστικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης συνελήφθησαν το πρωί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρώτος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έπειτα από παραγγελίες κρατουμένων, ενώ ο δεύτερος επειδή τον προμήθευε με ναρκωτικά.
Το χρονικό
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε σχετική καταγγελία, ενώ συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα. Χθες το βράδυ, Κυριακή 24 Μαρτίου, εντοπίστηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος να προμηθεύεται από τον ιδιώτη ναρκωτικές ουσίες και δισκία, τα οποία προσπάθησε να τα εισάγει σε κατάστημα κράτησης.
Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβαν τους κατηγορούμενους και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και το νόμο για ναρκωτικά κατά συναυτουργία.
Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 11,2 γραμμάρια κάνναβης και 53 δισκία που εμπίπτουν στο νόμο για τα ναρκωτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων