Ελλάδα|26.03.2024 14:44
Χολαργός: 43χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από 45χρονο
NewsroomΤη φρίκη που έζησε στα χέρια ενός 45χρονου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στον Χολαργό, κατήγγειλε μια 43χρονη. Ο άντρας εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της τη συνόδευσε στο σπίτι και εκεί τη βίασε.
Η καταγγελία
Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα όλα ξεκίνησαν στις 4:00 τα ξημερώματα όταν η γυναίκα και ενώ βρισκόταν σε μπαρ ένιωσε ζαλάδα και έκανε εμετό κατόπιν κατανάλωσης αλκοόλ. Τότε ο 45χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει στο διαμέρισμά της και η γυναίκα δέχθηκε.
Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε χωρίς τη θέληση της γυναίκας στο σπίτι και κατόπιν την βίασε με εκείνη να τον απωθεί συνεχώς. Ο 45χρονος αποχώρησε και το θύμα αποκοιμήθηκε χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη, συνέπεια του σοκ που υπέστη.
Ο δράστης αναζητείται.
Διαβάστε ακόμη
- Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
- Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
- Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
- Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος