Ελλάδα|26.03.2024 22:15

Τρόμος στην Πέλλα: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν γυναίκες

Newsroom

Στιγμές τρόμου έζησαν δύο γυναίκες στο χωριό Ριζό της Πέλλας, όταν πέντε ληστές εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι που διέμεναν και επιχείρησαν να τις ληστέψουν.

Η 64χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού είχε καλέσει τη φίλη να τη φιλοξενήσει, καθώς η οικογένεια της έλειπε. Τα  ξημερώματα ξύπνησαν, όταν άκουσαν ένα περίεργο θόρυβο. 

«Κατά τις 03.15 που είδε το ρολόι της, άκουσε τον θόρυβο που έσπασαν το παραθυράκι από το WC, άναψε το φως και άνοιξε την πόρτα. Εκείνη την ώρα έβαζε το πόδι του ο ένας μέσα», περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA. 

Τράπηκαν σε φυγή με το αμάξι της οικογένειας 

«Της φίμωσε στο στόμα, την πήρε, την έσυρε στον καναπέ. Εκείνη την ώρα μπήκε κάποιος, μου έκλεισε το στόμα και μου λέει ‘σσσ’, μη μιλάς», πρόσθεσε. 

Η 64χρονη περιέγραψε ότι οι ληστές φορούσαν full face και γάντια. Αφού πήραν κάποια χρήματα που είχε στο πορτοφόλι της και ρολόγια τράπηκαν σε φυγή με το αμάξι της οικογένειας. 

«Βγήκα, άρχισα να φωνάζω βοήθεια, δε με άκουσε κανείς», είπε και σχολίασε. «Είμαι τρομοκρατημένη, είμαι μουδιασμένη, είναι σαν να ζω σε άλλο κόσμο και πλανήτη, δε θέλω να βλέπω άνθρωπο»,

Πέλλαληστέςειδήσεις τώρα