Πύργος: Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχτηκε 22χρονος
NewsroomΈνας 22χρονο νεαρός ξυλοκοπήθηκε από τέσσερα άτομα στο κέντρο του Πύργου με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Πώς συνέβη το περιστατικό
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ilialive το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από θέατρο. Ο νεαρός βρισκόταν σε μια μικρή πλατεία δίπλα στο θέατρο όταν πέρασε από το σημείο ένα σκούρο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά.
Ο 22χρονος φαίνεται να λογομάχησε με τους Ρομά, οι οποίοι κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Ο 22χρονος κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, γεγονός που έκανε τους δράστες της επίθεσης να τραπούν σε φυγή.
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση των τραυμάτων που είχε υποστεί στο κεφάλι από την επίθεση.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στα ίχνη των δραστών που αναζητούνται.
- «Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
- Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων