Χαρδαλιάς: «Τέλος η ασυδοσία στο Πεδίον του Άρεως»
NewsroomΑποφασισμένος να βάλει τέλος στην ασυδοσία στο Πεδίον του 'Αρεως δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και από τις σχετικές φωτογραφίες, «μπαίνει τέλος σε πρακτικές που μετέτρεπαν τον μεγαλύτερο αστικό χώρο πρασίνου στην Αθήνα σε χώρο παραεμπορίου και ακαλαισθησίας».
«Αφήνοντας πίσω μας πρακτικές αδιαφάνειας του παρελθόντος, το Πεδίον του Άρεως επιστρέφει ως χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της Κυψέλης, του Γκύζη, της Βικτώριας και των Εξαρχείων και για τους επισκέπτες της περιοχής», υπογραμμίζει. Και προαναγγέλλει τη δημιουργία εορταστικών χωριών με δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, «στα πρότυπα και με την αισθητική των εορταστικών θεματικών πάρκων του εξωτερικού» -όπως επισημαίνει- αρχής γενομένης από τα Χριστούγεννα του 2024.
«Μαζί με τους συμπολίτες μας, θα εργαστούμε -από κοινού- για την επόμενη ημέρα στο Πεδίον του Άρεως, με όρους χρηστής διαχείρισης και με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα του πάρκου και στο περιβάλλον. Ένας χώρος, μέσα στον αστικό ιστό, που θα αποτελέσει πρότυπο βιωσιμότητας για την #πράσινη Αττική για την οποία έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες […] Με πράξεις και όχι με λόγια! Όπως ακριβώς αρμόζει στους συμπολίτες μας!», γράφει χαρακτηριστικά.
- Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα