Ελλάδα|02.04.2024 22:12

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Υπήρχε τελικά περιπολικό έξω από το ΑΤ; Βίντεο με τον δράστη να παρακολουθεί το θύμα

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 39χρονο να παρακολουθεί το σπίτι της 28χρονης πρώην συντρόφου του, λίγο πριν μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και τη σκοτώσει.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το MEGA φαίνεται ο 39χρονος να κάνει βόλτες με τη μηχανή του έξω από το σπίτι της. Καθώς δεν τη βρήκε εκεί πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μόλις την είδε να βγαίνει στην έξοδο τη μαχαίρωσε

«Αυτός πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Δεν είδα από που βγήκε, δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Η Κυριακή έπεσε κάτω και άρχισα να φωνάζω. Δεν ξέρω από που βγήκε, δεν κατάλαβα από που μας ακολουθούσε», περιέγραψε συγκλονισμένος ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευε στο τμήμα. 

Υπήρχε περιπολικό, αλλά δεν το διέθεσαν στην 28χρονη 

Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, το μοιραίο βράδυ υπήρχε περιπολικό διαθέσιμο για να μεταφέρει την κοπέλα στο σπίτι της, όπως και αστυνομικός, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Παρούσα στο τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι επόπτρια των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η επόπτρια ήταν επί τόπου. Είχε αυτοκίνητο ενώ μαζί της ήταν ένας οδηγός. Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θεώρησαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βραδιάς, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν. Δόθηκε η συμβουλή να καλέσει την το 100 αλλά δεν έγινε μήνυση.

Άγιοι Ανάργυροιγυναικοκτονίαδολοφονίαειδήσεις τώρααστυνομικό τμήμα