Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικούς, τους πήραν τα όπλα (vid)
Newsroom«Απρόκλητη επίθεση» από περίπου 50 άτομα, αρκετά εκ των οποίων «έφεραν οπλισμό» (σ.σ.: είχαν μέχρι και Καλάσνικοφ) και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους δέχθηκε χθες βράδυ στα Εξάρχεια κλιμάκιο οκτώ ανδρών του Λιμενικού Σώματος, κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε σε οικία της περιοχής παρουσία εισαγγελέα, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Δύο λιμενικοί τραυματίστηκαν.
Ένας από τους λιμενικούς υπέστη τραυματισμό από μαχαιριές στον μηρό, ενώ ο δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο. Τα δύο στελέχη μεταφέρθηκαν στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στους λιμενικούς κάποια από τα άτομα κατάφεραν να τους αποσπάσουν δύο τσαντάκια με τα ιδιωτικά τους όπλα.
Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Στη διάρκεια της έρευνας των λιμενικών εντοπίστηκε 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης μία ζυγαριά ακριβείας ενώ συνελήφθησαν δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία κατάφερε να διαφύγει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.
Η έρευνα των λιμενικών στο οίκημα στα Εξάρχεια ξεκίνησε όταν κλιμάκιο του σώματος εντόπισε στο λιμάνι του Πειραιά έναν Ιρακινό με ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος τους έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση το λιμενικό τα στελέχη του Σώματος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης επέδειξαν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους και να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
- Διπλωματικό θρίλερ: Συμφωνία-εξπρές δείχνει ο Τραμπ - Γιατί «φρενάρουν» την αισιοδοξία οι Ιρανοί
- Από τη Δραπετσώνα η επικοινωνιακή «αντεπίθεση» Ανδρουλάκη
- Δραματικές εικόνες στην Κρήτη: Μετανάστες ρίχνουν νερό στην άσφαλτο για να μην καούν τα γυμνά τους πόδια
- Στο μεταξύ, PC έσωσε ζευγάρι από σφαίρα που διαπέρασε τον τοίχο ενώ κοιμόταν - Τους πυροβόλησε σκύλος...