Ελλάδα|06.04.2024 22:22

Άγιοι Ανάργυροι: «Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα» είπε ο γυναικοκτόνος

Newsroom

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη φρικτή γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους έξω από το αστυνομικό τμήμα με θύμα την 29χρονη Κυριακή Γρίβα. Όπως φαίνεται στην απολογία του 10 γραμμών, ο 39χρονος μίλησε για το μαχαίρι ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα για το μοιραίο βράδυ.

«Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Σύμφωνα με το STAR, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο ο δολοφόνος της κοπέλας που έπεσε νεκρή μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, φαίνεται πως... ξέχασε να πει στην ανακρίτρια ότι η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση το 2020 για απόπειρα βιασμού.

Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες από τους συγγενείς της ότι απέβαλλε γιατί την ξυλοκόπησε. Η ανακρίτρια έχει διορίσει ήδη ψυχίατρο για την πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή.

Παρακολουθούσε στα social media της;

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το STAR, η οικογένεια της Κυριακής έχει υποψίες ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το άτυχο κορίτσι και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το viber καθώς δεν αποκλείεται να είχε πρόσβαση στους κωδικους του κοριτσιού, ακόμα και στο κινητό της.

«Πιστεύω ότι είναι κάπου και θα έρθει»

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον άδικο χαμό της. Στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» μίλησε ο ξάδερφός της, με τα πιο γλυκά λόγια, συγκινώντας.

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Πιστεύω ότι είναι κάπου και θα έρθει. Είναι το καλύτερο παιδί. Η Κική πέρναγε από μπροστά σου, μπορεί να σε σκούνταγε τόσο σιγά και θα σου ζητούσε και συγγνώμη. Τα έκανε όλα μόνη της. Μπορεί να της έλεγε ο πατέρας της ‘’έλα να σου δώσω λεφτά, να σε βοηθήσω’’ και εκείνη απαντούσε ‘’όλα εγώ θέλω να τα κάνω, έχω μεγαλώσει’’», λέει αρχικά.

Για τον δολοφόνο της Κυριακής, σχολιάζει πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου για αυτόν, τον έχω συναντήσει πολλές φορές, είχα μιλήσει στην Κική γι΄ αυτόν».

«Ήταν ένας άγγελος και αυτό το σίχαμα κατάφερε να την κάνει άγγελο»

Και συνεχίζει: «Με την Κική ήμασταν σαν αδέρφια. Με πήραν τηλέφωνο και νόμιζα πως ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, δεν το πίστευα. Στην αρχή είπα κόψτε την πλάκα και μου λένε ότι όντως έγινε αυτό. Ήμαστε σε μια χώρα που μας έχει καταντήσει να φοβόμαστε πάμε από το σπίτι μας στο περίπτερο. Το μόνο που μπορώ να τον ονομάσω είναι σίχαμα… τίποτα δεν θέλω να πω για αυτόν, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτόν. Εμένα με ενδιαφέρει η ξαδέρφη μου γιατί την αγαπούσα, την αγαπώ και θα την αγαπάω για πάντα. Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι ήταν όντως άγγελος και αυτό που έγινε, αυτό το σίχαμα κατάφερε να την κάνει όντως άγγελο. Ήταν ένας άνθρωπος απίστευτος, ένα αγγελούδι, πανέμορφη, έβλεπες το χαμόγελό της, σου έφτιαχνε η μέρα, η διάθεση. Σαν αδερφή μου την είχα, αλήθεια δεν μπορώ να το πιστέψω».

Άγιοι ΑνάργυροιΕΛΑΣγυναικοκτονίαειδήσεις τώρααστυνομικοί