Ελλάδα|07.04.2024 18:34
Τέσσερις συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα και Πύργο
NewsroomΤέσσερις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες.
«Βροχή» τα περιστατικά
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάτρα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι ως σύντροφοι αλληλοκαταγγέλθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου, συνελήφθη στην Πάτρα ένας αλλοδαπός, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για απειλές.
Τέλος, στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο, συνελήφθη ένας ακόμα άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Διαβάστε ακόμη
- Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
- Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
- Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
- Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση