Ελλάδα|08.04.2024 09:47

Πάτρα: «Η γειτονιά ξύπνησε από βρισιές και θορύβους» - Τι λέει γείτονας για την γυναίκα που πήδηξε από το παράθυρο

Newsroom

Τις δραματικές στιγμές που έζησε μια γυναίκα από την Πάτρα η οποία πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τα χέρια του συντρόφου της, περιέγραψε ένας γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήμασταν σε ετοιμότητα να επέμβουμε»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιάγκος Ραυτόπουλος, ανέφερε πως: «Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 και μισή τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά ξύπνησε από έναν καυγά, με βρισιές και θορύβους, που ήταν κλιμακούμενος και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο».

«Ήμουν σε ετοιμότητα να επέμβω αν χρειαζόταν, όπως και μια γειτόνισσα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία. Κι ενώ βρισκόμασταν σε ετοιμότητα, είδαμε να πέφτει κάτι από το μπαλκόνι το οποίο ήταν η τσάντα της κοπέλας και ακολούθησε μια δεύτερη πτώση, που με τεράστια έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι ήταν η ίδια η κοπέλα, που πήδηξε για να ξεφύγει», ανέφερε ο κ. Ραυτόπουλος.

«Μετά από αυτό, η γειτόνισσα ανέλαβε να βοηθήσει την κοπέλα να φύγει και εγώ ανέλαβα να αποτρέψω τον άντρα να την κυνηγήσει», κατέληξε ο μάρτυρας.

«Εκείνη με χτύπησε»

Ο 42χρονος μιλώντας στις κάμερες εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος ισχυριζόμενος ότι δεν την χτύπησε αλλά αντίθετα… εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Το χρονικό

Όπως ανέφεραν και στο OPEN οι γείτονες που ήταν μάρτυρες, άκουσαν φασαρία, να πέφτουν πράγματα και έπιπλα να βγήκαν στο δρόμο να βοηθήσουν τη γυναίκα, την οποία είδαν ξαφνικά να πηδάει, χωρίς τα παπούτσια της από το μπαλκόνι.

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο κακοποιητής της.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Του επιβλήθηκε η σχετική ποινή ενώ ορίστηκε από το δικαστήριο να μην πλησιάζει την γυναίκα, ωστόσο το επόμενο βράδυ επέστρεψε στο σπίτι και τότε η γυναίκα ξανακάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Πάτραειδήσεις τώραγυναίκαξυλοδαρμόςκακοποίηση