Ελλάδα|06.11.2018 22:57

Ρουβίκωνας: «Η Φιλοσοφική θα ανοίξει, ο κόσμος να χαλάσει»

Newsroom

Το ρεμπέτικο γλέντι του στη Φιλοσοφική είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει ο Ρουβίκωνας, παρά την απόφαση της Σχολής να παραμείνει κλειστή 

Σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, η φοιτητική ενότητα Ρουβίκωνα αναφέρει ότι η Κοσμητεία της Σχολής θέλει να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των φοιτητών. Γι' αυτό και τα μέλη του τονίζουν ότι η «Σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει». 

«Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο, Τετάρτη, λόγω του ρεμπέτικού μας να ξανακάνει lock out στη σχολή. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Η Σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00», αναφέρουν τα μέλη του Ρουβίκωνα στην ανακοίνωσή τους.

Ρουβίκωνας