Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από την εντατική - Ποιοι τον επισκέφτηκαν
NewsroomΕυχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομάτη, καθώς ο δημοσιογράφος και πρώην Ευρωβουλευτής βγήκε από την εντατική, όπου βρισκόταν μετά την φωτιά που είχε ξεσπάσει στα μέσα Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί που τον επισκέφτηκαν συγγενείς και φίλοι, μεταξύ τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Γιώργος Σταμάτης.
Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του
Από την άλλη η σύζυγός του εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι στις αρχές Απριλίου είχε αφαιρεθεί η τραχειοστομία από τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του ενώ η σύζυγός του είχε εγκαύματα στο 40% του σώματος της καθώς και αναπνευστικό έγκαυμα.
- Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη - Ήταν δεμένη χειροπόδαρα και με το στόμα σφραγισμένο
- Σοκ στην Κρήτη: Νεκρή στα κρατητήρια λίγο πριν τη δίκη η 34χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
- Ο... χήνος της Έριδος: Η υπόθεση που ξεσήκωσε φιλοζωικές και πολίτες σε όλη τη χώρα - Τι λέει ο Δήμος Σύρου
- Η... ψυχρή, σκληρή αλήθεια: Τελικά ποια προϊόντα θέλουν ψυγείο;