Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από την εντατική - Ποιοι τον επισκέφτηκαν
NewsroomΕυχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομάτη, καθώς ο δημοσιογράφος και πρώην Ευρωβουλευτής βγήκε από την εντατική, όπου βρισκόταν μετά την φωτιά που είχε ξεσπάσει στα μέσα Φεβρουαρίου στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί που τον επισκέφτηκαν συγγενείς και φίλοι, μεταξύ τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Γιώργος Σταμάτης.
Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του
Από την άλλη η σύζυγός του εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι στις αρχές Απριλίου είχε αφαιρεθεί η τραχειοστομία από τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του ενώ η σύζυγός του είχε εγκαύματα στο 40% του σώματος της καθώς και αναπνευστικό έγκαυμα.
- Εφιαλτικές ώρες στην Κρήτη: «Ανησυχούμε για τους ανθρώπους μας» - Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμυρισμένα σπίτια και απόγνωση
- «Μας κατακρεούργησε»: Η δραματική εξομολόγηση της 32χρονης για την επίθεση από τον πρώην της στο Λαύριο
- «Ο Μαζωνάκης δεν πάει καλά»: Μάρτυρες περιέγραψαν τι συνέβη λίγο πριν πεθάνει ο τραγουδιστής
- Τραμπ: Η Ευρώπη συμφώνησε να αποδεσμεύσει τεράστια ποσότητα των αποθεμάτων ντίζελ