Αλεξανδρούπολη: Ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση άρχισε ... να τραγουδά και να λέει ασυναρτησίες
NewsroomΕνώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε ο καθηγητής της Αλεξανδρούπολης, που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 17χρονη μαθήτρια. Η ανήλικη τρομαγμένη έτρεξε στο γραφείο της διευθύντριάς, η οποία κλείδωσε και κάλεσε την αστυνομία.
Άρχισε να γελά
Μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή ο καθηγητής αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σχολείο και τη μαθήτρια. Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο άρχισε να τραγουδά και να λέει ασυναρτησίες, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία συναίσθηση των όσων κατηγορείται.
Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η ανήλικη κατέθεσε πως ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Γίνεται μνεία πως εκείνη τη μέρα δεν εργαζόταν καθώς βρισκόταν σε κανονική άδεια».
- Γιατί «φλέγονται» ξανά τα Τίρανα: Οι ογκώδεις διαδηλώσεις, τα επεισόδια και το «όχι» Ράμα σε παραίτηση
- Τραγωδία με επτά μηνών βρέφος στην Κέρκυρα - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο
- Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
- «Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα