Ελλάδα|10.04.2024 13:48

Αλεξανδρούπολη: «Διέκρινα αλλαγή στη συμπεριφορά του» - Τι λέει συνάδελφος του καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Newsroom

Αναστάτωση προκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη η καταγγελία 17χρονης μαθήτριας ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά ο καθηγητής βιολογίας του σχολείου της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη o καθηγητής την παρενοχλούσε από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ σε δύο περιπτώσεις τη θώπευσε στα γεννητικά όργανα, όπως λέει η ίδια.

Ο καθηγητής συνελήφθη κι έπειτα αφέθηκε ελεύθερος με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο και τη μαθήτρια μέχρι να δικαστεί την Πέμπτη. Βγαίνοντας από δικαστικό μέγαρο άρχισε να τραγουδάει και να λέει ασυναρτησίες, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση των κατηγοριών που τον βαραίνουν.

«Δεν είχε δώσει δικαιώματα»

Συνάδελφος του, μιλώντας στο MEGA, τον περιέγραψε ως έναν εξαιρετικό καθηγητή και εξέφρασε αμφιβολίες για το αν οι κατηγορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Τον γνώρισα σαν συνάδελφο, τον εκτιμώ. Είναι λίγο προκλητική αυτή την περίοδο η εμφάνιση και το στήσιμο του. Κατά καιρούς πιεζόμαστε, δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά τα πράγματα, ότι υπέστη το παιδάκι σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ πως είναι πολύ λεπτό θέμα για να πούμε οτιδήποτε» ανέφερε αρχικά.

«Μπορεί ο άνθρωπος να είναι σε περίοδο της ζωής του που αισθάνεται πιεσμένος. Είδα αλλαγή στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, που ήταν εξαιρετικός, δεν είχε δώσει δικαιώματα».

ασέλγειασεξουαλική παρενόχλησηΑλεξανδρούπολημαθήτριαειδήσεις τώρακαθηγητής