Ελλάδα|10.04.2024 17:05

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 30χρονος που ξυλοκοπούσε σύζυγο και παιδιά - Σοκαριστική μαρτυρία

Newsroom

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επιβλήθηκε σε 30χρονο ο οποίος ξυλοκοπούσε συστηματικά την σύζυγο αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη. Ο άντρας συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης χάρη στη γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία άκουσε φασαρία και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Οι ξυλοδαρμοί και οι άγριοι καβγάδες

Σύμφωνα με το thestival, ο 30χρονος εχθές το πρωί βγήκε έξω από το πρόχειρο κατάλυμα στο οποίο διαμένουν και ξεκίνησε να βρίζει την γυναίκα του, ενώ τα ξημερώματα, αφού την χτύπησε με σφαλιάρα στη συνέχεια την ανάγκασε να βγει έξω, μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Η σύζυγός του κατέθεσε στο δικαστήριο πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού η ίδια και τα παιδιά τους, αφού ο κατηγορούμενος ασκεί συστηματικά βία εις βάρος τους.

Η σοκαριστική κατάθεση του θύματος

«Εχθές μου έριξε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Την προηγούμενη εβδομάδα με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτύπησε στο έδαφος και μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο. Τον προηγούμενο μήνα, αφού με χτύπησε στο πρόσωπο, με έβγαλε σχεδόν γυμνή έξω από το σπίτι», κατέθεσε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της χτυπάει με σφαλιάρες τα παιδιά τους.

Μάλιστα, στην απολογία του ο κατηγορούμενος ουσιαστικά παραδέχθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, ωστόσο προσπάθησε να τις δικαιολογήσει λέγοντας ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Τέλος, λόγω της εξακολουθητικής συμπεριφοράς του το δικαστήριο αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του.

ενδοοικογενειακή βίαειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηξυλοδαρμός