Ελλάδα|11.04.2024 22:36

Άγιοι Ανάργυροι: H 8σέλιδη επιστολή του γυναικοκτόνου στην Κυριακή - «Γιατί μου λες ψέμματα;»

Newsroom

Μια νέα αποκάλυψη για το μοιραίο βράδυ όπου η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από το πρώην σύντροφο της έρχεται στο φως. Όπως φαίνεται, η 28χρονη είχε μαζί της μια επιστολή που της είχε στείλει ο 39χρονος γυναικοκτόνος στην οποία φαίνεται η εμμονή που είχε μαζί της αλλά αποδεικνύεται ότι την παρακολουθούσε και προσπαθούσε με χειριστικό τρόπο να την πείσει να γυρίσει σε αυτόν. 

«Γιατί μου λες ψέμματα...»

Στις οκτώ σελίδες της επιστολής του της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας, χαρακτηρίζοντας τα κάποια προβλήματα. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό. Φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...».

Στην επιστολή που έφερε στο φως το Star , ο δολοφόνος παραδέχεται ότι το κορίτσι τού στάθηκε σε πολλά ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη. «Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία, αλλά θεωρείται σημαντικό το ότι η Κυριακή είχε μαζί της αυτή την οκτασέλιδη επιστολή την ώρα που πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Προφανώς, φοβόταν και ήθελε να τη δείξει στις αρχές. Όμως ο δράστης την πρόλαβε, ενώ κανείς εκ των αστυνομικών δεν την προστάτεψε.

«Τα είχε 400»

Την ίδια ώρα ο 39χρονος που παραμένει φρουρούμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο ζητά να φύγει και δημιουργεί εντάσεις ενώ αναμένεται να κριθεί από πραγματογνώμονα - ψυχίατρο για το αν έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Η οικογένειά της κοπέλας ισχυρίζεται ότι τα έχει τετρακόσια και οι τέσσερις ψυχίατροι που τον εξέτασαν μέχρι τώρα έκριναν ότι είναι μόνο χειριστικός και με επιλεκτική αμνησία.

Μάλιστα, η δικηγόρους της οικογένειας «εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους και διεγνώσθη ότι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη λειτουργικότητα, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως του τι συμβαίνει»

«Θα είναι δολοφόνος μια ζωή»

Ακόμα πάντως και οι δικοί του άνθρωποι του έχουν γυρίσει την πλάτη. «Εδώ έγινε ένα έγκλημα. Και ότι και να πούμε ο Θανάσης δολοφόνος θα είναι μία ζωή. Είτε με ψυχιατρικά, είτε χωρίς αυτό δεν αναιρείται. Αφαίρεσε μία ζωή. Σκότωσε ένα παιδί που δεν του έφταιγε. Τι να πούμε συγνώμη; Γυρνάει η συγγνώμη πίσω το παιδί; Θρηνούμε και εμείς μαζί τους».

ειδήσεις τώραδολοφονίαγυναικοκτονίαΆγιοι Ανάργυροι