Ελλάδα|12.04.2024 18:57

Γλυφάδα: «Κάποιος τη σκοτώνει» - Είχε κακοποιήσει τη γυναίκα του ο αυτόχειρας και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη

Ευλαμπία Ρέβη

Στην απόλυτη τραγωδία εξελίχθηκε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη Γλυφάδα με τον φερόμενο ως δράστη να δίνει τέλος στη ζωή του.

Το χρονικό

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 16:20 αστυνομικοί που περνούσαν τυχαία από την οδό Ικαρίας άκουσαν φωνές και συγκεκριμένα τη φράση «κάποιος την σκοτώνει».

Στη συνέχεια, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, είδαν έναν άνδρα να δέρνει στην είσοδο του σπιτιού μια 23χρονη γυναίκα και τότε οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το όχημά τους. Στη θέα τους ο άνδρας κλειδώθηκε στο σπίτι με τους αστυνομικούς να καλούν για ειδικό διαπραγματευτή. Ενημέρωσαν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές και τον εισαγγελέα και έσπασαν την πόρτα. Όταν, όμως, μπήκαν μέσα τον βρήκαν νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, πρόκειται έναν 29χρονο σεσημασμένο για ληστεία, ναρκωτικά και απείθεια. Το θύμα έδινε το παρών κάθε 1η και 16η στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, ενώ το αμάξι του έχει απασχολήσει για τροχαίο με εγκατάλειψη.

ενδοοικογενειακή βίααυτοκτονίαΓλυφάδαειδήσεις τώρα