Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης καταστήματος ακινητοποίησε διαρρήκτη που μπήκε από τον φωταγωγό
NewsroomΈνας 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιχείρησε να διαρρήξει.
Το κλοπιμαία
Συγκεκριμένα, ο δράστης, παραβιάζοντας πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα του φωταγωγού, εισήλθε εντός και αφαίρεσε περίπου 40 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και 100 κουτάκια αναψυκτικών, έναν φορητό υπολογιστή παλάμης, ένα κρουστικό δράπανο και ένα παλμικό τριβείο, συνολικής χρηματικής αξίας 2.700 ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε παραβιάσει τις κλειδαριές κεντρικής εισόδου του ανωτέρω καταστήματος και αφού εισήλθε εντός αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, και 50 ευρώ από τον κερματοδέκτη ηλεκτρονικού παιχνιδιού.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών