Ελλάδα|16.04.2024 10:00
Πειραιάς: Κατέρρευσε κτίριο - Στο σημείο η ΕΜΑΚ για εγκλωβισμένο
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι καθώς κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στο οποίο γίνονταν εργασίες.
Αυτή τη στιγμή μάλιστα υπάρχει αναφορά για ένα εγκλωβισμένο άτομο, αλλά και για τρεις τραυματίες. Ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίος κατέρρευσε το τμήμα του παλιού κτιρίου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός άνδρα, από φορτηγό όχημα, που καταπλακώθηκε από δομικά υλικά.
Στο επιχειρησιακό κέντρο της πυροσβεστικής σύμανε συναγερμός και άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και ειδική ομάδα από την 1 ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης