Ελλάδα|05.04.2019 18:42

Εξάρχεια: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. ότι γνώριζε για την επιχείρηση του Λιμενικού

Newsroom

Σύμφωνα με πηγές τις αστυνομίας στο περιστατικό της επίθεσης στους λιμενικούς στα Εξάρχεια, η υπηρεσία έδρασε μόνη της χωρίς την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως έλεγαν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας, ουδέποτε δέχτηκαν την οποιαδήποτε πληροφορία ή το Λιμενικό Σώμα ζήτησε βοήθεια για να τους συνδράμουν στην επιχείρηση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, στις 20:20 χθες (4 Απριλίου 2019), κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος μαζί με Εισαγγελέα μετέβη στην οδό Ερεσού και Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια για έρευνα σε οικία σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, μετά από 18 λεπτά περίπου και συγκεκριμένα στις 20:38, ένα άτομο κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αμέσου Δράσεως (100) δηλώνοντας ότι είναι Αξιωματικός του Λιμενικού και ζήτησε συνδρομή ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για την έρευνα, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στο σημείο μαζί με Εισαγγελέα.

Την 20:50 ώρα άτομο με τα ίδια στοιχεία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ. Εξαρχείων ζητώντας συνδρομή για την έρευνα που πραγματοποιούσαν παρουσία Εισαγγελέα στο παραπάνω σημείο.

Σύμφωνα με την έρευνα η συμπλοκή μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και των αγνώστων δραστών ολοκληρώθηκε γύρω στις 21:00.

αστυνομίαΛιμενικό ΣώμαΕξάρχεια