Ελλάδα|22.04.2024 11:52
Ολυμπιακή Φλόγα: Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνες
NewsroomΓια την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη συνεχίζει σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου το «ταξίδι» της η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία αναχώρησε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για μία ημέρα.
Η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτέρευσε στις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στη νέα παραλία και από εκεί ξεκίνησε η τελετή αναχώρησης. Πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό το βλέμμα μαθητών του 34ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Θα μεταφερθεί στον αρχαίο θέατρο των Φιλίππων Καβάλας και στη συνέχεια στην Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής