Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν εκ νέου τα έργα για το Fly over
NewsroomΕπαναξεκινούν από αύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου, τα έργα για την κατασκευή του Fly over στη Θεσσαλονίκη, αφού το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών, την οποία είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινουπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Προστασίας Σέιχ - Σου.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο ethnos.gr ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, ο οποίος σημείωσε ακόμα ότι το δικαστήριο για την ακύρωση του έργου, μετά την προσφυγή των παραπάνω φορέων στο ΣτΕ, θα γίνει στις 22 Μαΐου.
Τι είναι το Fly over
Υπενθυμίζεται ότι το Flyover είναι ένας αυτοκινητόδρομος μήκους 13 χλμ., ο οποίος θα περιλαμβάνει την κατασκευή μιας Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου – μήκους 4 χλμ. – σε συνεχή γέφυρα, 9 ανισόπεδους κόμβους, 10 νέες γέφυρες και 3 νέες σήραγγες. Ωστόσο η κατασκευή του έχει συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις στην πόλη, η οποία συχνά βιώνει συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας εξαιτίας των εργασιών.
- Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
- Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
- Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος