Άγιοι Ανάργυροι: Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα για τη γυναικοκτονία της Κυριακής
NewsroomΝέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1 αποτυπώνεται η σορός της 28χρονης «μια ανάσα» από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος αλλά και το ματωμένο μαχαίρι με το οποίο τη σκότωσε ο πρώην σύντροφός της.
Ο δράστης αφήνει τη μηχανή του και τρέχει να μαχαιρώσει την Κυριακή πισώπλατα, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πέφτει νεκρή σε απόσταση 1,5 μέτρου από το κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.
Το μαχαίρι, με λάμα 20 εκατοστών, δεν εντοπίζεται στο σημείο του εγκλήματος, δηλαδή δίπλα στο άψυχο σώμα της Κυριακής, αλλά δύο μέτρα μακριά, κοντά στην πόρτα του φρουρού. Αυτό συνέβη γιατί, βάσει και της κατάθεσης της αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει αμέσως τον δράστη αλλά λίγη ώρα αργότερα.
Δίπλα στην Κυριακή βρέθηκε και το κινητό της με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση για να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της και έλαβε την απάντηση: «το περιπολικό δεν είναι ταξί».
Πιο δίπλα ήταν η τσάντα της, που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δολοφόνου της και δύο φωτογραφίες του για να τα δώσει στους αστυνομικούς για να τον εντοπίσουν.
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του