Ελλάδα|28.04.2024 16:40

Μαρούσι: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας έξω από νυχτερινό κέντρο και το βίντεο - ντοκουμέντο

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)
Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι (Intime)

Σοκ επικρατεί για την άγρια δολοφονία έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι: Ένας άνδρας σκοτώθηκε έπειτα από μαχαιριά στο λαιμό, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν, με τις αρχές να επιδίδονται σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Πώς ξεκίνησε το αιματηρό περιστατικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει προς ώρας γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν μπροστά από το νυχτερινό κέντρο και κάθισαν στα σκαλάκια που βρίσκονται εκεί για λίγα λεπτά. Τότε ο δράστης μαζί με άλλα άτομα από την παρέα του βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο άνδρες φέρεται να γνωρίζονταν ενώ ξέσπασε για άγνωστο λόγο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να προσπάθησε να βγάλει από ένα τσαντάκι το οποίο φορούσε, όπλο 22 χιλιοστών.

Έπαθε εμπλοκή το όπλο

Το όπλο πιθανότατα έπαθε εμπλοκή καθώς ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο ήταν ακέραιος. Ο άνδρας που βγήκε μέσα από το μαγαζί αντελήφθη και εκμεταλεύθηκε το γεγονός και έβγαλε το μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι. Τον μαχαίρωσε στον λαιμό με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει πάρα πολύ αίμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή πριν το ΕΚΑΒ προλάβει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να τραυμάτισε και άλλο άτομο που βρισκόταν μαζί με το θύμα στην κοιλιακή χώρα και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Το πιστόλι και η σφαίρα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ωστόσο, στο σημείο δεν εντοπίστηκε το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα

Βίντεο ντοκουμέντο

Την ιδια στιγμή, σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν μετά το αιματηρό περιστατικό έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο Ant1 φαίνεται η αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, ενώ κόσμος τρέχει έντρομος.

νυχτερινό κέντρομαχαίριπιστόλιειδήσεις τώραΜαρούσιδολοφονία