Ελλάδα|29.04.2024 18:11

Μαρούσι: Γνωστοί στις Αρχές δράστες και θύμα - Πώς ξεκίνησε η συμπλοκή

Newsroom

Στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 23χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι επί της Λεωφόρου Κηφισίας βρίσκονται οι Αρχές. Την ίδια ώρα έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης και όσους συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, οι δράστες ήταν γνωστοί στους αστυνομικούς, ενώ τις Αρχές είχε απασχολήσει και το θύμα της επίθεσης και η παρέα του για υπόθεση μικροποσότητας ναρκωτικών και μία κλοπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι δύο παρέες βρέθηκαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι και ξεκίνησαν αψιμαχίες για ασήμαντο λόγο, καθώς φαίνεται πως είχαν προηγούμενα στο παρελθόν.

Όταν όλοι βγήκαν έξω από το μαγαζί ξεκίνησε η συμπλοκή. Από τις μαρτυρίες και το υλικό από τις κάμερες φαίνεται να προκύπτει ότι το 23χρονο θύμα δεν βρισκόταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο, αλλά έφτασε στο σημείο στη συνέχεια, ενώ οι Αρχές σημειώνουν ότι όλοι ήταν οπλισμένοι είτε με μαχαίρια είτε με όπλα.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την άγρια δολοφονία

Αναζητούνται τα άτομα με μαχαίρια

Βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία δείχνει ότι ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει το όπλο, το όπλο έπαθε εμπλοκή και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Μάλιστα φαίνεται πως υπήρχαν και άλλα άτομα με μαχαίρια, τα οποία η αστυνομία αναζητά, καθώς κανένα μαχαίρι δεν έχει βρεθεί στην περιοχή.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται ο ένας στο 401 και ο άλλος στο ΚΑΤ, αμφότεροι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι ο ένας στην ωμοπλάτη και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα.

νεκρόςΜαρούσιδολοφονίαειδήσεις τώρα