Ελλάδα|07.04.2019 08:03

«Let’s do it Greece 2019» : Η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση στην Ελλάδα

Newsroom

Το «Let’s do it Greece» αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, μία ημέρα το χρόνο, πραγματοποιούνται εκατοντάδες εθελοντικές δράσεις στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας!

Η Carglass, είναι μια από τις εταιρίες που υπερήφανα υποστηρίζει το «Let’s do it Greece» όχι μόνο ως Εθνικός Υποστηρικτής, αλλά και έμπρακτα, μέσα από τη συμμετοχή της ομάδας ΕΚΕ της εταιρείας, «Πράξεις Ευθύνης».

Το «Let’s do it Greece» αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, μία ημέρα το χρόνο, πραγματοποιούνται εκατοντάδες εθελοντικές δράσεις στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, όπου συμμετέχουν σχολεία, τοπικοί φορείς και οργανισμοί, σύλλογοι καθώς και άλλες ομάδες εθελοντών.

Το «Let’s do it Greece» ξεκίνησε με αφορμή το όραμα μιας ομάδας μαθητών, που μέσα από το σχολείο έμαθαν να αγαπούν και να προάγουν τον εθελοντισμό. Το 2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσπάθεια για ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις πανελλαδικώς.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της φετινής Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let’s do it Greece 2019», θα λάβει χώρα, αύριο, Κυριακή 7 Απριλίου 2019, ενώ η θεματική για φέτος είναι #Οικογένεια.

Η ομάδα ΕΚΕ της Carglass θα συμμετάσχει οργανωμένα σε δύο δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

- Αθήνα, καθαρισμός στις 10:00 το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» 

- Θεσσαλονίκη, καθαρισμός πόλης, ξεκινώντας στις 11:00 από τη Ροτόντα και καταλήγοντας στην Πλατεία Αριστοτέλους

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια και πως μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας κλικ εδώ.

εθελοντισμόςεθελοντική δράσηLet's do it Greece