Ελλάδα|30.04.2024 21:11

Κρήτη: Οσμή βεντέτας το «γάζωμα» με καλάσνικοφ - Τα νεότερα για την υγεία του 23χρονου

Newsroom

Αιματηρό επεισόδιο σήμανε συναγερμό το μεσημέρι της Τρίτης 30 Απριλίου στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου Κρήτης. Όπως έγινε γνωστό, αυτοκίνητο δέχθηκε πλήθος πυροβολισμών από σφαίρες καλάσνικοφ.

Οσμή... κρητικής βεντέτας

Οι μέχρι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 23χρονο τραυματία που μετέβη αρχικά αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και κατόπιν μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και ο τραυματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Πάντως, τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με το neakriti η υπόθεση έχει οσμή κρητικής βεντέτας, με την αστυνομία να διερευνά τις πληροφορίες που θέλουν να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες για το περιστατικό στο παρελθόν του 23χρονου, καθώς πριν περίπου από ένα χρόνο ο άντρας που δέχθηκε το ΙΧ πυροβολισμούς από καλάσνικοφ μαζί με τον αδερφό του κατηγορήθηκαν για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος συγγενικού προσώπου για τα μάτια μίας γυναίκας.

Το cretapost αναφέρει πως το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Ο τραυματίας φέρεται με τον αδερφό του να είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας συγγενικού του προσώπου στο παρελθόν.

ΚρήτηπυροβολισμοίΗράκλειο ΚρήτηςΚαλάσνικοφειδήσεις τώρα