Ελλάδα|03.05.2024 15:50

Αποκαλυπτικό βίντεο: Βομβιστές παραλαμβάνουν τον μηχανισμό και τον ενεργοποιούν στην κάβα της Καλλιθέας

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις βομβιστή που τον περασμένο Μάρτιο μαζί μα συνεργό του τοποθέτησαν βόμβα έξω από κάβα στην Καλλιθέα έρχεται στο φως της δημοσιότητας και είναι άκρως αποκαλυπτικό για τη δράση των ανθρώπων της νύχτας.

Στο βίντεο που παρουσίασε το OPEN, ο 35χρονος και ο 39χρονος φαίνεται να παίρνουν τα υλικά από την «καβάτζα» τους και να ανεβαίνουν σε μηχανές ώστε να οδηγήσουν προς το κατάστημα - στόχο και να προκαλέσουν τη μεγάλη έκρηξη στην Καλλιθέα.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα ο ένας από τους δύο άντρες φορώντας το κράνος του, να σκύβει και να τοποθετεί τη βόμβα μπροστά στο κατάστημα και σε απόσταση αναπνοής από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πόλεμος της νύχτας πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις

Οι δύο άνδρες που φαίνονται στο βίντεο, όπως και δύο ακόμα άτομα που ενεπλάκησαν στις βομβιστικές επιθέσεις σε  έχουν κάβα στην Καλλιθέα αλλά και σε βενζινάδικο στον Πειραιά έχουν συλληφθεί από τις Αρχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία αναγράφονται καταστήματα, χρηματικά ποσά αλλά και τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, ενώ όλα δείχνουν ότι η υπόθεση αφορά μαφιόζικο πόλεμο και μάλιστα ανάμεσα σε δύο από τα πιο γνωστά ονόματα που βρίσκονται σε ανοιχτή διένεξη για το ποιος θα ελέγχει βενζινάδικα αλλά και κάβες.

Πειραιάςειδήσεις τώραΚαλλιθέαβόμβαGreek Mafia