Ελλάδα|03.05.2024 18:09
Γυμνός άνδρας έκοβε βόλτες στο κέντρο της Λάρισας τη Μεγάλη Παρασκευή
NewsroomΤαραχή προκλήθηκε στο κέντρο της Λάρισας το πρωί της μεγάλης Παρασκευής καθώς οι πολίτες αντίκρισαν έναν νεαρό άνδρα να περιφέρεται ολόγυμνος στους δρόμους της πόλης. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι κάτοικοι έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέμα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και επιδόθηκε σε «κυνήγι» του γυμνού άνδρα που εκείνη την ώρα κυκλοφορούσε επί των οδών 31ης Αυγούστου,25ης Μαρτίου, Αγίας Μαρίνης και Χρυσοχόου προκειμένου να τον εντοπίσει.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην πλατεία Λαού (Άγιος Βησσαρίωνας). Πάντως ο νεαρός έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται πλήρως τι πράττει.
Διαβάστε ακόμη
- Ακρίβεια και ενοίκια κρατούν τους νέους στο πατρικό τους: Δεν περνούν στους εργαζόμενους οι αυξήσεις του κατώτατου μισθού
- IRIS: Ποια ποσά «γλιτώνουν» τον φόρο και τι πρέπει να προσέξετε στις μεταφορές χρημάτων
- Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον νεκρό αστυνομικό - Στο «μικροσκόπιο» δεύτερο πρόσωπο
- Αν η Meta χάσει αυτή τη δίκη, Instagram και Facebook αλλάζουν για πάντα