Ελλάδα|10.05.2024 19:27

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας πως πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια - Λέει πως γεννήθηκε νεκρό

Newsroom

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα, το οποίο εντοπίστηκε σε χωματερή της περιοχής έπειτα από σύντομες έρευνες της αστυνομίας, η οποία έχει θέσει υπό κράτηση του γονείς.

Μάλιστα όπως μετέδωσε ο Alpha, ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε πως πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ωστόσο δεν δέχεται πως το τραυμάτισε. Σύμφωνα δε με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο ίδιος φέρεται να είπε πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό.

Προσπάθησαν να κρύψουν τη γέννα

Όπως ανέφερε στο MEGA ο γυναικολόγος του «Αλεξάνδρα» Θανάσης Ντούσκος που εξέτασε τη μητέρα του παιδιού από το Νεπάλ χθες το βράδυ, οι δύο γονείς προσπάθησαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του βρέφους: «Οι δύο γονείς ήρθαν με ταξί και έναν διερμηνέα στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να αιμορραγεί.

«Μετά την εξέταση, διαπίστωσα μεγάλο τοκετό και αυτομάτως ρώτησα πού είναι το βρέφος. Εκείνοι αρχικά έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν και αρνήθηκαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος. Ιατρικά βέβαια ήταν πασιφανές ότι η γυναίκα είχε γεννήσει», ανέφερε.

Προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως «οι γονείς προσπάθησαν να μας αποπροσανατολίσουν λέγοντας πως η γυναίκα είχε αποβάλει πριν από πέντε μήνες σε χωράφι. Εμείς ήμασταν σίγουροι ότι η η 30χρονη ήταν σε προχωρημένη κύηση, τουλάχιστον 7 με 8 μηνών. Φυσικά το βρέφος θα μπορούσε να ζήσει, καθώς θεωρείται κλινικά βιώσιμο. Εμείς όμως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό»

Το βρήκαν νεκρό σε χωματερή

Σημειώνεται πως το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή της περιοχής. Ο πατέρας του βρέφους κρατείται στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για μωρό ηλικίας έως πέντε μηνών και τη Δευτέρα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Τι λένε αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ethnos.gr, η μητέρα επισκέφτηκε χθες (9/5) το βράδυ το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» σε κατάσταση ακατάσχετης αιμορραγίας. Όπως είπαν στους αστυνομικούς οι γιατροί η γυναίκα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο, δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν εάν απέβαλε η γέννησε κανονικά. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει το ζευγάρι και φέρονται να εργάζονται εκεί και έκαναν έρευνα. Μέσα στο δωμάτιο οι σκηνές που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικές αφού όλος ο χώρος ήταν μέσα στα αίματα, τόσο στο κρεβάτι, όσο και στον διάδρομο και στο μπάνιο.

Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr «κανένας από τους δύο γονείς δε μας λέει τι έγινε, δεν ξέρουμε δηλαδή αν γέννησε το παιδί νεκρό, αν το γέννησε ζωντανό και κάπου το πέταξαν ή όχι».

Από πλάνα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές φαίνεται κάποια στιγμή ένας από τους δύο να πετάει σκουπίδια και αυτή την ώρα οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

θάνατοςβρέφοςγονείςγυναικολόγοςΒραυρώναειδήσεις τώρααστυνομία