Ελλάδα|12.05.2024 12:21
Μαγνησία: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα
NewsroomΝεκρός μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Βρύναινας Αλμυρού στη Μαγνησία, εντοπίστηκε το Σάββατο, ένας 65χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μετά από θανατηφόρο τραυματισμό, άγνωστο ωστόσο από τι προήλθε.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 65χρονος να έβαλε τέλος στην ζωή του με την καραμπίνα. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια, τα οποία αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Το DNA «μίλησε»: Τι αποκάλυψαν οι εξετάσεις για τα παιδιά του «σπιτιού της φρίκης» στην Κυψέλη
- «Γελοιότητες αυτά για τα ποντίκια»: Τι απαντά η δασκάλα για το σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας στα Φουρνά Ευρυτανίας
- Έναν χρόνο μετά και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος: Το άγριο έγκλημα που σόκαρε το φεστιβάλ Burning Man
- Αγωγή «μαμούθ» από τον Σταύρο Φλώρο: Ζητά πάνω από 100 εκατ. δολάρια μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του στο Survivor