Αδιανόητο συμβάν στην Κηφισιά: Ξέχασαν αγοράκι 5 ετών για 6 ώρες μέσα σε σχολικό
NewsroomΈνα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, με ένα αγοράκι 5 ετών να μένει ξεχασμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από 6 ώρες.
Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, το 5χρονο αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.
Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.
Σε βάρος της συνοδού και του οδηγού του σχολικού έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σημειώνεται πως ο οδηγός και η συνοδός δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- Ανδρουλάκης: «Εκλογές να τελειώνουμε» - Χατζηδάκης: «Τα αιτήματα μερικές φορές γίνονται αποδεκτά»
- Πάσχα 2026: Κλειστές για τέσσερις ημέρες οι τράπεζες - Πώς θα γίνονται οι συναλλαγές
- Απίστευτη απάτη 20 εκατ. στο Έβερεστ: Οδηγοί δηλητηρίαζαν ορειβάτες για ψεύτικες διασώσεις
- Τρομακτικό βίντεο: Άγνωστος προσπαθεί να ρίξει ανυποψίαστο επιβάτη μπροστά από διερχόμενο τρένο