Ελλάδα|15.05.2024 20:20
Θεσπρωτία: 17χρονος νεκρός από έμφραγμα – Είχε χάσει και τον πατέρα του με παρόμοιο τρόπο
NewsroomΣτο πένθος έχουν βυθιστεί κάτοικοι στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας από την είδηση θανάτου ενός 17χρονου μαθητή λυκείου.
Έχασε τον πατέρα του με τον ίδιο τρόπο
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, o 17χρονος διάβαζε στο δωμάτιό του, όπου και τον εντόπισε νεκρό η μητέρα του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.
Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Να σημειωθεί ότι πριν από 13 χρόνια ο πατέρας του 17χρονου είχε χάσει την ζωή του με παρόμοιο τρόπο, ύστερα από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου