Κηφισιά: Τα νεότερα για την υγεία του 9χρονου που καταπλακώθηκε από την πόρτα
NewsroomΘετικά είναι τα νέα για το 9χρονο παιδί που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η σιδερένια καγκελόπορτα του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς έπεσε και καταπλάκωσε εκείνον αλλά και συμμαθητές του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το παιδί, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική.
Γίνονταν εργασίες στην πόρτα
Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σχολείο και στην πόρτα του γίνονταν εργασίες το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές κάτω υπό ποιες συνθήκες έπεσε η καγκελόπορτα πάνω στα παιδιά. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχουμε ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες καθώς θα υπάρξουν συλλήψεις.
Στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς έχουν ήδη συλληφθεί 3 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις κατασκευαστικές εργασίες και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία, ενώ καταθέτουν ο διευθυντής του σχολείου αλλά και δάσκαλοι.
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα