Ελλάδα|22.05.2024 17:37

Κηφισιά: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο εργολάβος και οι γιοι του για το περιστατικό με την πόρτα σε σχολείο

Newsroom

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για το ατύχημα στο τρίτο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, όταν αποκολλήθηκε πόρτα και καταπλάκωσε μαθητή.

Ο εισαγγελέας δεν απήγγειλε κατηγορίες στους τρεις, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το περιστατικό με την πτώση της πόρτας, ώστε να συμπληρωθεί η δικογραφία με περαιτέρω στοιχεία.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, ούτε καταθέσεις από γονείς μαθητών, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί και η πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με την ανάθεση/υλοποίηση του έργου.

Χρόνια προβλήματα καταγγέλλουν οι γονείς

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κηφισιάς είχαν το πρωί οι γονείς των μαθητών του σχολείου, όπου κατήγγειλαν ότι δεν είναι μόνο το συγκεκριμένα σχολείο το οποίο αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα σε κατασκευαστικά θέματα αλλά και άλλα σχολεία της περιοχής. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο, δυο σιδερένιες πόρτες είχαν πέσει στο ίδιο σχολείο αλλά ευτυχώς οι μαθητές δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο.

Με κάταγμα στο σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι ο 9χρονος  - Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης» όπου νοσηλεύεται ο 9χρονος μαθητής χθες σε σχολείο της Κηφισιάς όταν η καγκελόπορτα της αυλής έπεσε πάνω τραυματίζοντάς τον.

Σύμφωνα με αυτήν, το παιδί παραμένει εκτός κινδύνου, νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο.

δημοτικό σχολείοσχολείοπόρταΚηφισιάειδήσεις τώρα