Ελλάδα|23.05.2024 19:50

Δολοφονία στο Κιλκίς: Προφυλακιστέοι οι 2 ανήλικοι για συμμετοχή σε απόπειρα ληστείας

Newsroom

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο ανήλικοι για συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας στην  μονάδα του κτηνοτρόφου ο οποίος κοιμόταν μέσα σε αυτή και σκότωσε τον 45χρονο ενώ μαζί τους ήταν και ένας 38χρονος.

Τι αναφέρει η δικογραφία

Πρόκειται για έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, οι οποίοι απολογήθηκαν στον ανακριτή. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ληστείας, για μικροκλοπές και απάτη καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μια τραπεζική κάρτα, με την οποία φέρεται να έκαναν αγορές.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των δύο ανηλίκων. Προανακριτικά, ο 15χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως με πρόσχημα ότι ο 54χρονος κτηνοτρόφος παρενόχλησε σεξουαλικά κάποιο μέλος της οικογένειάς του, θα του ζητούσαν να βγει έξω από τη μονάδα και η υπόλοιπη ομάδα θα έμπαινε μέσα για να τον ληστέψει.

Αύριο απολογείται ο 37χρονος πατέρας του 15χρονου καθώς και ο 54χρονος κτηνοτρόφος.

ειδήσεις τώραΚιλκίςδολοφονία