Εξοργιστικό περιστατικό: Χτύπησαν βάναυσα εθελοντές στη Δυτική Πάρνηθα - Στο νοσοκομείο οι άνθρωποι
NewsroomΕπίθεση από ομάδα νεαρών δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ομάδα εθελοντών, που μάζευε σκουπίδια στη Δυτική Πάρνηθα, όπως ενημερώνει ένα απ΄τα μέλη της.
Οι εθελοντές επειδή θα συνέχιζαν τη δράση τους και την επόμενη μέρα αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.
Περίπου στη 01:30 δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι πλησίασαν με φακούς τους εθελοντές και άρχισαν να του ρωτάνε με ύφος «από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι».
Τελικά, τους απάντησαν ότι είναι εθελοντές που πραγματοποιούν καθαρισμό, με τους νεαρούς να αποχωρούν από το σημείο. Όμως μετά από 10 λεπτά οι νεαροί επέστρεψαν, φωνάζοντας «κάναμε comeback» και άρχισαν να χτυπούν τους εθελοντές και να τους μαχαιρώνουν.
«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει θύμα της επίθεσης και συμπληρώνει πως πριν καλά-καλά προλάβουν να αντιδράσουν, είχαν φύγει.
Έναν από τους εθελοντές, που έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, δέχθηκε 3 μαχαιριές στην πλάτη και μια στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα, του έσπασαν και τη μύτη.
«Έχουμε συναντήσει από κοντά όλα τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου (αρκούδες, λύκους κτλ) ωστόσο εν τέλει μόνο ο άνθρωπος μας έβλαψε», κλείνουν την ανάρτηση τους.
- Πώς οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια θα επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό - «Έχουμε το 70% των κρατήσεων από αυτές που περιμέναμε»
- Σε... ξένα οικόπεδα φορτίζει λεωφορεία η ΟΣΥ - Πώς προέκυψε το πολεοδομικό αδιέξοδο
- Το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το ευοίωνο κλίμα συστράτευσης, οι εκκρεμότητες και οι σκληρές μάχες των μηχανισμών
- Το διεθνές «μπλόκο» στις κάλπες και η ομηρία του Μαξίμου