Ελλάδα|27.05.2024 11:40
Οργή στην Κέρκυρα: Πέταξαν στα σκουπίδια ημιθανή προβατίνα
NewsroomΜία σοβαρή καταγγελία έκαναν πολίτες της περιοχής της Λευκίμμης, στην Κέρκυρα, οι οποίοι, όπως μεταδίδει το kerkyrasimera.gr, βρήκαν μία ημιθανή προβατίνα σε σορούς σκουπιδιών.
Τι λένε οι πολίτες
Στην ίδια καταγγελία για την ντροπιαστική εικόνα στην Κέρκυρα υπογραμμίζουν πως το ζώο ήταν πιθανότατα άρρωστο και οι άγνωστοι θεώρησαν πως «έπρεπε» να το πετάξουν στα σκουπίδια.
Αυτό που προκαλεί οργή, μάλιστα, είναι ότι, πέρα από την πράξη καθ' αυτήν, είναι ότι εγκατέλειψαν το άτυχο ζώο δίπλα στο Γυμνάσιο Λευκίμμης, το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία.
Η εστία μόλυνσης είναι μεγάλη και για τους πολίτες, πέρα από το καημένο ζώο το οποίο οι άγνωστοι άφησαν στη μοίρα του.
Διαβάστε ακόμη
- Επιστροφή στην κανονικότητα; Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η καταρχήν συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Τραγωδία στο νοσοκομείο Ναυπλίου: Πέθανε εν ώρα εργασίας νοσηλεύτρια από ανακοπή
- Έκλεισε η συμφωνία ορόσημο για τα αεροπορικά ταξίδια στην ΕΕ: Τι αλλάζει για χειραποσκευές και αποζημιώσεις
- Η μεγάλη ανατροπή: Τι λέει οδηγός της Amazon που έκλεψε γάτα πελάτη - Το βίντεο που έγινε viral