Έκλεισε εκτάκτως σχολείο στις Σέρρες - Αποκολλήθηκαν σοβάδες από αίθουσα
NewsroomΚλειστό είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (30/5) ένα δημοτικό σχολείο στα Προβατά, στις Σέρρες, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, έπεσαν κάποιοι σοβάδες μέσα σε σχολική αίθουσα.
Το ευτυχές στην υπόθεση με το σχολείο στις Σέρρες είναι ότι οι μαθητές εκείνη την ώρα έκαναν γυμναστική και δεν βρισκόντουσαν μέσα στη σχολική αίθουσα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Ενημερώθηκε ο Δήμος
Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Δήμος, στάλθηκε ειδικό κλιμάκιο που έκανε τη σχετική αυτοψία, διαπιστώνοντας πως είχαν πέσει οι σοβάδες ενώ ξεκίνησαν τις εργασίες για να αντικατασταθεί το συγκεκριμένο σημείο.
Σύμφωνα με το Action24, με πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας και μετά την απόφαση του δήμου, το σχολείο παρέμεινε κλειστό, προκειμένου να μεταβεί στο σημείο η τεχνική υπηρεσία, να αφαιρέσει το προβληματικό σημείο και να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες.
Οι μαθητές του σχολείου στις Σέρρες αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στα μαθήματά τους από την ερχόμενη Δευτέρα.
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Κανένα μέτρο ασφαλείας», καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο - Εργοδότες δεν εκκένωναν εργοστάσια
- Άργος: Το κρίσιμο ερώτημα για τους πυροβολισμούς των αστυνομικών στον 20χρονο - Αναμένεται η βαλλιστική
- Τάσεις MRB: Πρωτιά της ΝΔ και άνοδος Τσίπρα - Χάνουν έδαφος ΠΑΣΟΚ και Καρυστιανού
- Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη - Ηταν πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος